Prefabrik Ev

Wiki Article

Hazır Evin Özel Kaplama Uygulamaları: Prefabrik ev standart olarak H sistem duvar bloklarıyla kurulur. Müşteri talebine göre dıştan ahşap desen, fuga gibi kaplama uygulamaları yapılabilmektedir.

Estetikle beraber kişiselleştirilebilir planlarıyla iç mekanda maksimum genişlikte ferah ve ergonomik yaşam alanları sunan Karmod yapıları konforuyla öne çıkıyor.

Prefabrik evler; doğal afetler ve deprem gibi risklerin gerçekleşmesi durumunda acil barınma ihtiyacını karşılamak, kırsal bölgelerde konut ihtiyacına cevap vermek, tatil köyleri gibi alanlarda konfor ve rahatlık sunmak amacıyla kullanılabilir.

Prefabrik konutlar four mevsim kullanıma olanak sağlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her iklim şartlarına uygun bina üretilebilmektedir. Yapıların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate alınarak üretim yapılmaktadır.

Su tesisat malzemeleri ve armatürlerinde de tüm konutlarda kullanılan yapı malzemeleri kullanılır

Beklenmeyen maliyetler veya değişen koşullarla ilgili endişeleri ortadan kaldırırız ve hayalinizdeki evi tam olarak istediğiniz özelliklere göre inşa etmek için sizinle birlikte çalışırız.

Bu, tamamen prefabrik bir projeye bağlı kalmaksızın inşaat sürecinin bir kısmını kolaylaştırmaya yardımcı olan bir yöntemdir ve sıhhi tesisat gibi diğer altyapıların kurulumunu içerir.

Dış duvar kalınlığı ten cm, iç duvar kalınlığı prefabrik ev olarak six cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Prefabrik yapılar ruhsatla ilgili olarak betonarme binalar gibi izne tabidir. Bağlı bulunduğunuz belediyeye veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı il müdürlüklerine başvurarak izin almanız gerekmektedir.

Özellikle kamu prefabrik ev fiyatları projelerinin yüklenicisi büyük inşaat firmaları üzerinde oluşan termin baskısını tam zamanında kullanıma hazır teslimli yapılarımızla ortadan kaldırmaya önemli katkı sağlıyoruz.

prefabrik ev Aynı zamanda her geçen yıl değişen piyasa koşulları, bu evler ile betonarme yapıların fiyatları arasındaki makas farkını her geçen gün genişletmektedir. Çünkü betonarme yapıların her geçen gün inşaat maliyeti artar bu doğrultuda fiyatları da artar fakat bu yapılar her zaman ekonomik kalmaktadır.

Kampanyalı Prefabrik ev fiyatları her firmada özellik olarak değişmektedir. Fakat biz firma olarak diğer firmalardan ayrı kampanyalı evlerimizde 2.

Sevkiyatın tamamlandığı gün belirttiğiniz adreste sizi yeni yuvanıza prefabrik ev modelleri kavuşturmak için hazır olarak bekleyen Karmod profesyonelleri, yeni evinizi hemen kurmaya başlar.

Yeni nesil teknolojideki makinelerin kullanıldığı modern bant hatlarında prefabrik ev saatler içerisinde prefabrik ev fiyatları üretilmektedir.

Report this wiki page